CulturaMunicipi

L’Associació de Músics obre termini per a noves inscripcions i renovació de socis

El termini estarà obert des d'avui 19 de gener fins al 19 de febrer i es farà el procés de manera virtual

Per tal d’enfortir i enriquir l’escena i musical de Pollença, l’Associació de Músics de Pollença ha anunciat l’obertura del termini d’inscripció de nous socis i de renovació.

A partir d’avui i fins al 19 de febrer, aquelles persones que desitgin formar part d’aquesta comunitat musical poden fer el primer pas enviant un correu electrònic a l’adreça socis.amp@gmail.com. Una vegada rebut el correu, l’associació respondrà proporcionant un qüestionari de Google que haurà de completar-se per a formalitzar la sol·licitud de filiació.

És fonamental que, abans d’omplir el qüestionari, es realitzi el pagament corresponent a la quota de filiació. L’associació facilitarà el número de compte de Colonya per a dur a terme aquest procés. Així mateix, se sol·licita que s’adjunti el comprovant de pagament al qüestionari per a agilitzar el procés.

Respecte als nous socis que desitgen un local d’assaig, l’AMP ha destacat que aquests hauran d’abonar la quota de soci amb local, la qual ascendeix a 120 euros. És important que indiquin aquesta opció al qüestionari que se’ls proporcionarà.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button