CulturaMunicipiPollença

Pau Cifre corona el Pi de Sant Antoni en temps record

Videoresum: Una jornada immillorable i que s'ha gaudit per part dels assistents i participants de la festa

Pau Cifre, de disset anys, corona el Pi de Sant Antoni al seu segon intent, però en tan sols deu minuts, temps record mai vist. Finalitzant així un dia de Sant Antoni que ha estat immillorable pels pollencins i pollencines.

El temps ha acompanyat la jornada de El Pi, sent un dia calent malgrat el vent que bufava una mica fort. De fet, a Ternelles hi havia tanta gent com mai vista; però no s’ha donat durant el dia cap incident destacable.

El pi ha arrancat puntualment, inclús un poc abans de les cinc arribava a Pollença. Ja dins el centre, tot ha fet també molta via i ha anat com estava previst. Si bé és cert que alguna de les mesures de l’ajuntament ha fallat una mica, com l’edat de pujada: quelcom molt complex de controlar de no ser que es posi un policia al davall de la soca… O la megafonia, que tampoc va ser del tot exemplar, ja que les ordres que donava eren a destemps.

Tot i així, el dia ha estat espectacular i ha anat perfecte; el pi s’ha pujat i la gent ha ballat i cantat sense aturar. En definitiva, ha estat una festa que s’ha gaudit.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button