CulturaMunicipiPollença

Cap de setmana de Sant Sebastià: activitats tradicionals i culturals programades

Dos dies d'esdeveniments enriquidors i per a tots els gustos

Demà dissabte dia 20 és el Dia de Sant Sebastià, una festivitat que se celebra a Pollença per fer honor al sant, oferint una sèrie d’esdeveniments carregats de tradició i devoció.

A les 19:00 h, la Plaça Major s’omplirà de solemnitat amb la processó que porta la imatge de Sant Sebastià, acompanyada dels tradicionals Cavallets i l’Estendard. El punt de trobada, com és habitual, serà la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels. En haver finalitzat el recorregut, es durà a terme una emotiva celebració eucarística, destacant l’esperat Ball de l’Oferta.

A partir de les 20:30 h, l’ambient es tornarà festiu amb el Ball de les Taules, a càrrec dels Cavallets, que tindrà lloc en el fogueró de la Plaça Major. Tots aquells que hagin participat com Cavallets i portadors d’estendards estan cordialment convidats a unir-se a la processó.

Enguany, recordam, l’Estandard el portarà Toni Torrandell, i els Cavallets seran Josep Cifre i Lluís Escandell.


El diumenge 21, en Ca Bum, es durà a terme la presentació del llibre “Com un Calfred, et Veig”, de l’autora Juny Siva, a les 12:00 h. Aquest llibre, una col·lecció de narracions, ens acosta a realitats dissidents, enfocant-se en les experiències de dones trans a la Barcelona de l’època. L’entrada és gratuïta, i s’espera una tarda enriquidora de reflexió i cultura.

A més, el mateix diumenge 21, a les 17:00 h, en la Plaça de Ca les Monnares, es podrà gaudir d’una mostra de ball de payés a càrrec de la Escola de Ball de Pagès de Pollença. Una oportunitat única per a apreciar i celebrar la rica tradició cultural de la regió. Aquesta activitat està organitzada per l’Àrea de Cultura.

En resum, un cap de setmana ple de cultura, tradició i diversitat cultural que ofereix a tots l’oportunitat de gaudir d’esdeveniments enriquidors i per a tots els gustos.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button