EsportsEu MollMunicipiPollença

Resum esportiu del cap de setmana

Resultats dels clubs de voley, futbol i bàsquet dels dies 19, 20 i 21 de gener

Aquest cap de setmana, els clubs esportius de Pollença han demostrat una vegada més la seva destresa i esperit competitiu als diferents partits disputats i que van mantenir a l’afició en suspens. Aquests han estat els resultats:

Club de Voley Pollença

Per una banda, les Alevines van rebre en la seva pista a les talentoses jugadores del Club de Voley Mayurqa. L’enfrontament va resultar ser una emocionant batalla, plena d’entreteniment i diversió. A més, la jugada va destacar no sols per la seva habilitat en la pista, sinó també pel seu esforç i gran actitud al llarg de tota la trobada.

Per altra banda, les Infantils de l’equip “CEL” es van enfrontar al Club de Voley Algaida en un partit que va mantenir als seguidors a la vora dels seus seients. Després d’un primer set molt renyit, van elevar el seu nivell de joc durant el segon i tercer set. L’equip va aconseguir una important victòria en imposar-se amb un resultat final de 3-0, mostrant la seva determinació i habilitats en la pista.


Port i Pollença Futbol Club

La Jornada 17 disputada per l’equip de Primera Regional Masculí del Port i Pollença Futbol Club, va ser molt renyat. Aquest es disputà al camp municipal del Secar de la Real contra La Union. Finalment, s’aconseguí empatar 1-1, per part de Pandy (77′).

L’equip Regional Femení, per la seva banda, aconseguí una victòria contundent contra el San Roque al camp municipal San Roque. Un resultat de 0-5 molt ben jugat des de l’inici per totes les jugadores, però en especial per Piñeiro 22′, Delfi 25′, Delfi 25′, Luisa 57′ i Bianca 72′.


Club Bàsquet Colonya Pollença

El Cadet Femení Preferent jugà contra el Club Bàsquet La Salle el primer partit de la segona fase d’aquest nou grup de competició. L’inici no va ser del tot exigent, i malgrat es remuntà una mica, el resultat fou un 84-43. No obstant això, se continuarà treballant per millorar el ritme.

Els Sèniors Insulars jugaren amb el Bàsquet Manacor un partit que caigué del costat local, tot i la seva bona actuació. El resultat fou de 67-62, malgrat la bona defensa que es visqué. Sense dubte, una intensa derrota.

L’equip Infantil Masculí Promoció visqué la seva derrota contra l’equip Club Bàsquet La Salle a la segona jornada de la segona fase. El partit finalitzà amb un resultat de 89-52, però amb moltes forces per la pròxima jugada.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button