MeteorologiaMunicipi

Pronòstic climàtic per a la vespra de Sant Antoni a Pollença

De cara a la celebració de Sant Sebastià es preveuen canvis importants en les temperatures i possibilitat de pluja

En plena celebració de les festes de Sant Antoni, Pollença es prepara per a la seva festa grossa. Una jornada que promet ser tranquil·la, però cal destacar canvis climàtics que podrien sorprendre en darrer minut. Per avui dimarts dia 16, vespra de Sant Antoni, el clima ens regalarà temperatures agradables que podrien superar els 20-21 °C.

No obstant això, l’escenari meteorològic prendrà un gir notable en els pròxims dies. S’espera que el vent, inicialment suau, canviï la seva adreça cap al Sud-oest, cobrant intensitat el dimecres i dijous. Aquesta variació podria anar acompanyada, a més, d’advertiments per mala mar i ràfegues de vent, aspectes que han de tenir-se en compte per a les activitats festives a l’aire lliure.

De cara al divendres dia 19, la vespra de Sant Sebastià, es preveuen canvis més significatius. S’anticipa la possibilitat de pluges i un descens en les temperatures. Malgrat aquestes projeccions, és important destacar que encara queden uns dies fins a la celebració de Sant Sebastià, i les condicions climàtiques poden evolucionar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button