CulturaMunicipiPollença

Nit de cap d’any a Pollença: balls i anhels per a brindar al nou any

Diumenge 31 de desembre a partir de les 23:30 hores, la festa de Cap d'Any a la Plaça Major de Pollença

Pollença es prepara per a rebre la Nit de Cap d’Any amb entusiasme, però també amb estil. A sols dos dies passat la Nit de Nadal, la gent ja comença els preparatius per a la festa d’aquest dia ple d’emotivitat, propòsits i records que marquen un nou cicle vital. A més, l’elegància d’aquesta nit és quelcom que tothom vol també experimentar.

Els vestits de festa resplendeixen des de fa setmanes als aparadors, sent els protagonistes de la rebuda d’un nou any. Tothom vol anar ben arreglat i enlluernar l’última nit: brillants, purpurines, colors extravagants, corbates amb textures… Tot allò que ens faci destacar enmig de la dansa que s’ha preparat a Plaça el mateix 31 de desembre.

La festa començarà a les 23:30 hores i finalitzarà a les 6:00 de l’endemà. Els DJ’s Toni Llobera i Kill Beat animaran l’envelat, que, a més, comptarà amb videomapping per fer el compte enrere, prendre el rem i fer el darrer i primer brindis de l’any. Els beneficis de la barra, cal destacar, que aniran destinats a l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença.

Així, Pollença es convertirà en un escenari vibrant i ple de riures compartits que són el vertader esperit de la festa. Un comiat d’any tradicional, però que mai ens defrauda.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button