CulturaMunicipi

Arriben els concerts de Nadal de l’Escola de Música

Així mateix, altres entitats del municipi han organitzat actuacions i aquestes són les dates

Un any més, gaudirem de l’oportunitat d’assistir als concerts de Nadal de l’Escola de Música, que es faràn a l’església del Convent a les 18.30h en diferents dates. Es fan per separat per no massificar i perqupe cadascun d’ells té una temàtica concreta.

El primer de tots serà dimarts dia 19, amb un concert titulat Arriba Nadal, on els alumnes de dansa, piano, clarinet, flauta, vent metall i sensibilització actuaran. Els protagonistes aquest dia són els més petits de l’escola.

L’endemà, dimecres dia 20, es farà el concert dels alumnes de flabiol i xeremies, i els combos, Love, sweet love. En aquest concert podrem sentir als xeremiers i després els combos amb música més actual.

Finalment, dijous dia 21, el concert de cantata Rebel·lió a la cuina, tancarà aquest petit cicle musical amb alumnes de guitarra, violí, percussió, cant coral i orquestra. A la qual tenen preparada una bona sorpresa!

Aquesta darrera actuació servirà d’assaig per una posterior actuació que l’Escola de Música realitzarà durant el mes de maig amb les escoles de primària del municipi, concretament de tercer i quart curs.


Per altra banda, algunes associacions del municipi tenen també planificats alguns concerts nadalencs, com ara són:

El concert del Rotary Club Pollença a càrrec d’un trio de la Jove Orquestra Rotaria, que es farà dijous 21 a les 20h Al Museu Dionís Bennàssar.

El concert “Christmas Concert“, amb nadales i cançons populars en anglès, amb Tim Butterworth a l’orgue. Organitzat per Amics de Sant Antoni el dijous 21 a les 20h a l’Església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença.

El concert de divendres 22 del Cor de Pollença. A l’església de Sant Jordi a les 20h.

Per últim, el dissabte 23 es faran els concerts de Nadal de la Banda de Música de Pollença a les 12:30 hores a la Plaça Major, i el concert “Cantem nadales amb Cappela“, a l’església del Convent (19 hores), les entrades del qual es poden adquirir a ticketib.com per 10€.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button