Eu MollMunicipiPollença

La campanya nadalenca d’Emprèn Pollença aposta per revitalitzar l’economia local

Un any més i per tal de promoure la compra local, l'associació sorteja un val amb valor de 10.000 € per gastar als comerços adherits

La campanya de l’associació Emprèn Pollença compta amb la participació de més de seixanta empreses, entre elles molt diverses quant a productes i serveis oferits. Aquesta iniciativa té l’objectiu de fidelitzar clients i augmentar la participació de cara a la campanya de bons per fer compres locals. Enguany han confirmat que s’han preparat un total de 10.0000 paperetes.

Participar és fàcil: es premiarà la compra superior a 10 € als comerços adherits, amb un val enumerat. El qual s’ha de lliurar abans del dia 29 de desembre a l’organització (els associats de Pollença les poden dipositar en Papereria Tot útil i els del Port de Pollença a l’Òptica Bellavista). El sorteig es durà a terme el mateix dia 29 a les 12 hores i en directe des de Ràdio Pollença. La persona que resulti premiada podrà realitzar compres a les empreses de l’associació amb un valor de 10.000 € durant el dia 3 de gener durant l’horari comercial. L’única norma és gastar un màxim de 200 € del premi en cada comerç i efectuar compres en un mínim de 10 comerços de l’associació.

Dolors Domínguez, presidenta d’Emprèn Pollença, mostra la seva alegria per poder dur a terme aquesta divertida iniciativa per onzena vegada, i confirma que té sempre molt de seguiment. Per ara, explica, “la campanya està tranquil·la. Hi ha molta oferta per tot arreu, però a dins el poble la gent és més de reis i compren un poc més tard”. És innegable que al municipi la gent intenta fer compra local sempre que pot i aposta pels comerços pròxims, la qual cosa, a més, implica una major qualitat dels productes.

“Al final la campanya de Nadal sempre és bona. Som un municipi que té de tot, bon producte, bones marques i la gent que vol qualitat compra al petit comerç i al poble. També donam un bon tracte i molt proper, que molta gent ho valora”,

afirma Dolors.

No obstant això, el compromís és “més com un tema generacional, els majors són més de comprar al poble i els més joves online. Per això feim la campanya dels 1.000 € cada Nadal i incentivar les compres a les empreses de Pollença”. Uns valors de proximitat necessaris i que s’han de fomentar als més petits i joves.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button