MunicipiReportatge

Tocats d’Ala ens explica el seu pas per ‘Jo en sé + que tu’

El grup assegura que la darrera jugada setmanal d'avui vespre serà "BRUTAL", així que no ens ho podem perdre

Qui no ha estat pendent aquesta setmana del programa televisiu d’IB3 ‘Jo en sé + que tu’? Nosaltres l’hem seguit i, a més, hem volgut parlar amb els pollencins que hi participen: els DJ’s Tocats d’Ala, qui ens han explicat com han viscut l’experiència i què és el que es preveu…

“Ha estat una experiència molt divertida, hi ha superat de molt les expectatives que teníem del programa. L’equip que tenen, tant el director com els maquilladors, els càmeres, etcètera, et fan sentir molt bé, com una família”, asseguren. Però a nosaltres el que ens interessava era saber si s’havien preparat per al concurs o va ser una cosa totalment impremeditada. La resposta no ens ha sorprès després de que l’equip ens explicàs que es va apuntar més que res per poder passar una bona estona conjuntament i fer riure al públic: “Feia uns mesos que sabíem que hi aniríem, però per qüestions de feina, hem esperat fins ara, i la veritat que no hem estudiat gaire…”.

També hem volgut saber quina és la prova que creuen que els ha sortit pitjor i, sense dubtar, han confirmat que “la prova d’encertar la cançó ens pensàvem que seria la més fàcil, però és la que ens ha costat més”. Però si han dubtat una mica sobre què farien amb el premi: “No u hem pensat massa, però ens aniria molt bé per comprar un super equip de so, il·luminació… I una escapadeta de vacances!”, encara que la darrera part queda ben clara per a tots tres. Un bon viatge i moltes més rialles.

Ens queda clar que el seu pas pel programa ha estat una experiència molt positiva i que nosaltres gaudim veient com ells passen aquesta bona estona. Per tant, significa això que es tornaran a presentar a algun concurs similar?… Ni confirmen ni neguen la pregunta: “Tot el que sigui, passar bons moments i passar-ho bé, allà ens apuntam!”, afegeixen rient.


Avui vespre a les 21:30 hores veurem què és el que passa amb la darrera jugada setmanal. Per ara, ells confirmen que “Avui vespre serà BRUTAL”. Així doncs… No ens ho podem perdre!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button