CulturaEu MollMunicipiPollença

Aquestes són les activitats programades per aquests primers dies de la setmana

Què podem fer els dies 11, 13 i 14 de desembre al municipi

Començam una nova setmana amb molta energia després d’un cap de setmana que ha donat el sus a les celebracions nadalenques de Pollença. Els passats dimecres dia 6 i divendres dia 8 es va dur a terme l’encesa de llums tant al centre històric com al Moll. Dues horabaixes plenes d’il·lusió i carregades de màgia: malabars amb foc, desitjos, concert de nadales, xocolatada amb coques casolanes, rialles i moltes abraçades a la gent que ens envolta. I ara què? Ara continuam gaudint!

Dilluns 11 de desembre

Avui 11 desembre a les 17:30 hores es durà a terme el taller “Arriba l’hivern” a Can Llobera. La finalitat és decorar entre tots els infants l’espai comú de la biblioteca. L’activitat va adreçada a nins i nines a partir de 5 anys i es pot fer la inscripció a través de correu electrònic: mediadora@ajpollenca.net

Dimecres 13 de desembre

Demà tenim un petit descans, però dimecres a les 17:30 hores tornam a ser-hi. Aquesta vegada, tots i totes anirem a la biblioteca del Port de Pollença per participar al taller “Viu el Nadal”, també destinat a infants a partir de 5 anys. Per fer la inscripció, cal escriure a mediadora@ajpollenca.net

El mateix dia 13, a partir de les 19:00 hores es duran a terme VerÇos, un recull de poemes i activitats. Es començarà a la llibreria l’Ull Viu, a càrrec de Toto Camps, Marina Cabanelles, Marta Daniel, Isolda Garcia i Marina Cerdà, alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya.

Seguidament, a les 19:35 hores, a l’Escola de Música, Paula Cordero, Yazmín Ramírez i Patricia Martín, de l’IES Guillem Cifre de Colonya, conjuntament amb Esther Clamor Nogaledo i Joan Cortès Cerdà, del grup de guitarra de l’Escola de Música, amb Llucia Palliser.

A les 20:10 hores, al Club Pollença ens rebran Mateu Coll, Sebastià Perelló i Antoni Xumet. A continuació, a l’espai de Can Bum, coincidirem amb Immaculada Sureda i Andreu Matamalas.

Finalment, a la biblioteca de Can Llobera, la lectura serà per part de Joan Tomàs Martínez, Miquel Àngel Mas i Maria del Mar Vives.

Dijous 14 de desembre

El dia 14 es durà a terme la presentació del llibre “Una aproximació a l’origen del Moll i el seu desenvolupament”, de Mateu Cerdà Martín al local de l’AAVV del Port de Pollença (19:00 hores).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button