Municipi

Totes les activitats per aquest darrer cap de setmana a Pollença

Encara no saps què fer els dies 25 i 26 de novembre? Tot té solució si llegeixes aquest article!

Amb tanta informació al cap no recordes totes les activitats que hi ha aquest cap de setmana del 25 i 26 de novembre? Aquí tens un petit recull de tot el que pots trobar al municipi de Pollença:

Dissabte 25-N: Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona

Comença el dia amb una activitat dirigida a les famílies: la funció teatral Un canvi de guió. Es farà a les 11:00 hores al Saló d’Actes del Port de Pollença.

A les 12:00 hores, tendrà lloc la lectura del manifest a la Sala d’Actes del Port de Pollença.

L’horabaixa, a les 19:30 hores, es llegirà el manifest a la plaça Major de Pollença.

A les 20:00 hores, al Club Pollença, hi haurà un debat i taller vivencial sobre masclisme. Impartit per Atma Dones. L’activitat està oberta a tots els públics, però es recomana reservar previament al 664 27 26 45.


Avui a les 19 hores, per als més esportistes, el RCNPP ha convidat a totes les persones que hi vulguin assistir a la Gala de l’Esport del Reial Club Nàutic Port de Pollença, “l’acte en el qual homenatgem els nostres piragüistes i regatistes, i els agraïm el seu esforç de la temporada.”

Tant avui 25 com demà dia 26, el Club Bàsquet Colonya Pollença també té programats alguns partits al nostre pavelló. Podeu consultar totes les convocatòries i horaris aquí mateix.

Diumenge 26 de novembre

De 10h a 14h tindrà lloc un mercadet veïnal de segona mà a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

A les 12h a Can Bum, en homenatge a la diversitat de gènere, l’escriptora pollencina Ana León, presentarà el llibre “Me late lo queer”.

A les 14.30h al local social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença s’ha organitzat un dinar de matances. Cal dur plat, tassó i cullera.

A les 18:00 hores al Club Pollença es presenta Somtemps, el llibre de relats il·lustrats de Miquel Àngel Albis. Presentat per Andreu Estarelles, professor de Llengua i Literatura Catalana.

A temps per

Per últim, recordar-vos que encara estau a temps de:

Anar a veure l’exposició del pintor pollencí Mateu Llobera al Museu de Pollença. Trobareu més informació sobre la vida de l’artista i l’exposició fent clic aqui mateix. Aquesta es podrà veure fins el 2 de gener.

Però també podeu aprofitar el cap de setmana per fer la vostra inscripció al darrer Torneig de Truc de l’any (clica per saber més), previst per al dia 2 de desembre. Joc, arròs brut i un ambient esportiu inigualable.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button