EsportsMunicipiPollença

S’obren inscripcions pel darrer Torneig de Truc de l’any 2023 a Can Villalonga

La jornada tendrà lloc dissabte dia 2 de desembre: joc, arròs brut i un ambient esportiu agradable per socialitzar

Pau Cladera, Mateu Soler i Joan Payeras són els tres joves que estan darrera de l’organització de la darrera jornada de truc del 2023. Ho fan en representació de la Federació Balear de Truc, des de la qual s’intenta preservar aquest joc popular. I des de la qual, durant tot l’any, es van organitzant jornades a diferents pobles de l’illa amb la col·laboració de la gent que hi juga.

“Des de l’Ajuntament ens han cedit Can Villalonga i pensam que és un espai molt idoni per fer aquest tipus d’activitats”,

explica Soler.

El torneig es farà dia 2 de desembre a partir de les 9:00 hores i el preu per parella és de 40 €. Les persones que s’animin a participar, tendran fins dia 1 de desembre per inscriure-se a través del Whatsapp: 616397864.

El 100% de l’abonament de participació que es destinarà als premis, es podrà veure modificat en cas que no s’arribi a un mínim de 40 parelles participants. En cas contrari, si hi hagués major nombre de parelles inscrites, el premi en lloc de minvar, augmentarà.

Al mateix espai, es cuinarà un arròs brut per a tothom qui vulgui aprofitar l’ocasió. El preu del menú és de 15 € i inclourà també picada, postres i beguda.

“Es fa per reivindicar el món del truc, per fer poble i gaudir d’una activitat lúdica i de socialitzar. És un lloc competitiu en el qual t’enfrontes a persones que potser venen d’un altre poble, i això crea un ambient esportiu molt sa”,

conclou Mateu Soler.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button