Municipi

S’amplia el termini per a passar la ITV de ciclomotors i motocicletes

El dia 22 de novembre també es duran a terme inspeccions al pavelló de Pollença

En tan sols dos dies, les places obertes per a realitzar les inspeccions d’ITV al municipi de Pollença han estat cobertes. Per aquest motiu, la Policia Local ha obert un nou dia i alerta a les xarxes socials de fer la reserva amb urgència per tal de poder passar la revisió. Aquestes es faran durant els dies 20, 21 i 22 de novembre de 7:45 h a 13:45 h a l’aparcament del pavelló municipal de Pollença. Únicament, remarquem, per a ciclomotors i motocicletes fins a 125 cc.

Per no col·lapsar la línia de telèfon, només podeu demanar cita presencialment; per apuntar-vos heu de venir al quarter de policia amb la documentació del vehicle,

informa la Policia Local.

No saps si et toca dur el teu vehicle a la inspecció?

Les motocicletes o ciclomotors de tres rodes han de passar la seva primera inspecció abans de complir quatre anys després de la seva primera matriculació. A partir del quart any, les següents inspeccions es passen cada dos anys.

Els ciclomotors de dues rodes han de passar la primera ITV abans que finalitzi el tercer any d’antiguitat després de la seva primera matriculació. Les següents inspeccions es realitzaran cada dos anys.

El preu de la revisió a les Illes Balears és de 12,44 €.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button