Eu MollMunicipiSuccessos

Una nova detenció per violència de gènere al Moll

A més d'un ensurt per un atropellament a uns peatons

Ahir tingueren lloc dos desgagradables successos al Moll de Pollença.

Ténen a veure, el primer, amb un ensurt per un atropellament lleu a l’entrada del Port de Pollença. Es saldà sense cap ferida greu, simplement copejades lleus de dos peatons extrangers embestits per un vehicle.

El segon, desgraciadament, amb un nou cas de violència de gènere. Aquest, es suma als tres que ja es porten comptabilitzats des del juliol. El darrer, fa sols 3 setmanes.

S’ha detingut al denunciat. Els implicats són residents al Moll i, segons pareix, ja hi havia interposada una ordre d’allunyament sobre l’agressor i aquest no la va respectar. Les diligències les porta ara la Guàrdia Civil, per la qual cosa us informarem si podem accedir a més informació. El que és ben clar, és que genera una forta impotència i molt de rebuig que proliferin aquest tipus de casos al municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button