Eu MollMunicipi

L’Ajuntament de Pollença col·laborarà amb la Base Militar en futurs esdeveniments

El batle de Pollença realitzà ahir la seva primera visita a la Base Militar del Port de Pollença.

Essent convidat pel coronel Alberto Sevilla Seguí, allà hi tractaren temes en comú entre les instal·lacions militars i l’Ajuntament, arribant a acords de col·laboració en el futur referits a diferents esdeveniments que tindràn lloc a l’aeròdrom.

La visita consistí en un passeig per les diverses instal·lacions i edificis gràcies al qual el batle pogué conèixer millor l’aeròdrom, alhora que parlà amb el coronel per mantenir una relació estreta i de cooperació.

S’ha parlat de la realització de col·laboracio entre ambdues institucions. Així mateix m’han explicat diversos actes que estàn organitzant en els que l’Ajuntament col·laborarà.
Hem parlat per part de les dues institucions de treballar per obrir més la base a la població del municipi. Una visita agradable i positiva

Martí March, batle de Pollença

Enguany ja es realitzà qualque esdeveniment d’aquest tipus en el qual s’obrí les portes de la base al públic, com per exemple la swimrun o la demostració aeronàutica ‘SPLASH-IN‘.

La instància militar, per la seva banda, ha emès el següent Comunicat Oficial explicant la visita:

Ayer día 8 tuvo lugar una primera visita del Ilmo. Sr. Alcalde de Pollensa D. Marti March Cerdà al Aeródromo Militar de Pollensa. Fue recibido por el Coronel D. Alberto Sevilla Seguí. y una representación de Oficiales y Suboficiales de la Base.
Se trata de una primera toma de contacto en la que se trataron diversos eventos que tendrán lugar próximamente en el Aeródromo, que implicarán la apertura al público en general y que requerirán de una cierta colaboración del Ayuntamiento para su ejecución.
A continuación el Coronel y el Alcalde dieron un paseo por la Unidad, incluida una visita al hidroavión Canadair que se encuentra destacado en Pollensa para la campaña contraincendios de 2023 y finalizó tras firmar en el libro de honor de la Base. El encuentro se desarrolló en un ambiente cordial y se acordó continuar desarrollándolos en el futuro.

Nota de Premsa emesa per les instutucions de la Base Militar del Port de Pollença

Per finalitzar la seva visita, signà el llibre d’honor com han fet tantes altres autoritats que han visitat la Base.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button