CulturaMunicipi

Pantalla gegant per a seguir el Pregó de La Patrona 2023

Demà dia 26, dia se Santa Aina i de les tradicionals canonades o vulgarment, ‘xupinazo’, donam el ‘sus’ oficial a les festes de La Patrona.

El pregó és l’acte solemne i oficial que dóna aquesta inauguració d’una intensa setmana de ‘bauxa’, però també d’esdeveniments culturals que enriqueixen el poble amb saber.

I el pregó sol esser una mostra d’aquests sabers culturals. Rafel Trias Martorell, bon coneixedor de la història de Pollença, serà qui gaudeixi enguany d’aquest honor. A les 22.00h, al Claustre de Sant Domingo, pronunciarà aquest discurs inaugural de les festes d’enguany.

Per aquest motiu, Som Pollença conjuntament amb Balearslive posaràn a la vostra disposició la retransmissió en directe d’aquest acte.

O bé mitjançant el seguiment de la retransmissió en directe a través de les xarxes socials o bé a través de la disposició d’una pantalla LED gegant a fora del Claustre per a tots aquells que vulguin congregar-se i poder seguir el que escaigui a dintre el pregó estarà a l’abast de tot el poble.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button