Cultura

Avui vespre, segona jornada de l’actuació ‘Patrona, perquè vós sou de Pollença’

A l’estrena d’ahir de l’esperada obra “Patrona, perquè vós sou de Pollença” es pogué veure la implicació d’un gran elenc d’actors que tots coneixereu. Els coneixereu tots peruquè són precisament els nostres veïns i veïnes fent teatre de sí mateixos i de nosaltres mateixos.

En aquest exercici d’ironia i de gaudi de les nostres festes, pel que hem pogut saber per part dels assistents no n’ha quedat ningú decebut. Tot han sigut bones paraules que animen a que qui no hagui pogut veure encara l’obra s’hi acosti. Avui, per exemple, tindrà lloc la segona representació de la comèdia, amb una tercera tanda demà i una darrera actuació el dissabte 29.

A més a més, amb la intenció benèfica que dóna motiu a l’existència d’aquesta obra no pot ser mai una activitat per la qual un no pugui sentir-se justificat a riure i emocionar-se a la vora dels seus conciutadans. Cal recordar que els beneficis de l’obra es destinaràn a PRODIS, AFAMA i l’Obreria del Puig de Pollença.

La primera actuació, tot un èxit

Com ja hem dit, avui hem pogut saber les primeres impressions que ha causat l’actuació teatral en els pollencins.

Com a cúlmen d’uns mesos d’implicació en els assaigs d’un gran nombre de pollencins i pollencines, grans i petits, les rialles i moments emotius viscuts ahir han fet, segons ens han relatat, que hagi valgut la pena.

I és que la feina feta als assaigs no sols ha implicat a un gran nombre de veïns, la gran majoria sense cap experiència al món del teatre. La gran quantitat de nins i nines petites que participen a l’obra ha conduït a la implicació, més directa o indirectament, dels seus pares, mares, padrins, etc.

Així, pels qui encara no ho sapigueu, tota aquesta vasca d’actors i actrius més novels o menys us faràn viure una Patrona diferent aquests vespres de teatre pollencí. El dia de la Patrona de bat a bat, de 00.00h del vespre de l’alborada fins les 00.00h del vespre de la Patrona amb els focs artificials us serà transmès amb comèdia, ironia i devoció per la grandesa d’aquest dia i tot el que representa per a nosaltres, els pollencins.

A continuació podeu gaudir d’una galeria d’imatges que ens ha cedit amb cortesia Fernando Perianes, qui també participa en la organització de l’obra:

Vídeo cedit per Beatriz Luis Sabater
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button