MunicipiPolítica

Primeres declaracions després de la signatura del pacte

Les formacions polítiques d’esquerra, PSIB-PSOE i MÉS per Pollença, han signat oficialment el pacte de govern avui matí a les 11.30h. Davant l’oficina de turisme del Moll, ambdues formacions han fet oficial els compromisos i assignació de competències que Som Pollença ja publicà ahir.

Amb la transparència per bandera , el nou govern de Pollença ha fet les primeres declaracions referint-se a la feina a fer respecte temes com la gestió dels residus, la recuperació de la badia, el feminisme i la igualtat social.

MÉS ha recalcat la importància no d’haver renunciat a res, sinó s’haver arribat a acords mitjançant la negociació i la transversalitat. Així mateix, els eco-feministes s’han mostrat satisfets amb les competències adquirides a l’equip de govern. Ambdues formacions s’han compromès a iniciar una dinàmica progressista al municipi per tal de re-dirigir unes polítiques a les quals els PSIB-PSOE s’hi ha referit com de vella política i opaques.

Així, queda inaugurada una nova etapa a la política de Pollença amb el compromís de dues forçes de canviar la vida de les persones del municipi.

A continuació, veureu el document íntegre del pacte i els seus compromisos:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button