MunicipiPolítica

Pollença tendrà govern progressista!

Finalment, pareix esser que hi haurà govern de majoria progressista a Pollença. El PSIB-PSOE i MÉS per Pollença han signat un preacord mitjançant el qual manifesten que, tot i no haver definit encara els matisos més minuciosos del pacte de govern, MÉS donarà recolzament a la investidura.

Haurem de veure aleshores, a partir del 19 de juny, data que publiquen serà a partir d’on reprendràn les negociacions per acabar d’arrodonir els flecs i repartir-se competències, com queda establida finalment la repartició del Govern.

De moment, però, l’enigma s’ha solucionat. Demà a les 12.00h (ho podreu veure en directe a través d’aquesta web), MÉS donarà el seu suport al PSIB-PSOE i, finalment, formarà part del govern durant aquesta legislatura. A continuació, us transmetem el comunicat emès per el PSIB PSOE:

PSIB-PSOE i MÉS per Pollença signen un preacord de governabilitat

PSIB-PSOE i MÉS per Pollença manifesten de forma oberta la voluntat, fruit del resultat de les eleccions municipals del 28 de maig, de governar i liderar conjuntament (PSIB-PSOE – Més per Pollença) l’Ajuntament de Pollença al llarg del mandat 2023- 2027 Antoni Cànaves Capllonch, secretari general de l’agrupació de Pollença del PSIB-PSOE i Antoni Maria Rosselló Company, secretari general de Mes per Pollença, han signat el preacord en el qual es determina que els regidors i les regidores electes de les dues formacions polítiques, votaran aquest dissabte dia 17 la investidura com a batle de Martí Xavier March Cerdà, per tal que formi un govern progressista amb la participació d’ambdós partits. Les negociacions per arribar a un acord definitiu es reprendran la setmana del 19 de juny. per tal de determinar i acabar de definir el programa de govern conjunt, el full de ruta, la distribució de responsabilitats, les dedicacions exclusives, les retribucions, els òrgans col·legiats i la batlia, entre d’altres.

Comunicat Oficial del PSIB-PSOE
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button