MunicipiPolíticaPSIB-PSOE

Martí March serà el candidat a la batlia del PSIB-PSOE

L'objectiu de March és "obrir una nova etapa al nostre poble”

Martí March, actual conseller d’Educació i Formació Professional del govern balear, ha presentat la seva candidatura amb el suport de l’assemblea local per a les properes eleccions de maig a Pollença. Assegura que pren “el repte de treballar per assolir la batlia a través d’un govern de progrés, que suposi una alternativa real que obri una nova etapa al nostre poble”.

A més, s’ha compromès a fer feina per “construir un bon programa electoral, que doni resposta a les necessitats de cada un dels nuclis que formen el nostre municipi i a les persones que hi viuen, especialment a les més vulnerables”.

March ha destacat que treballarà “per a tots els veïnats i veïnades amb polítiques socials per no deixar ningú enrere. Volem canviar Pollença perquè sigui un referent en cultura i turisme. Millorar l’activitat econòmica amb estratègies que potenciïn l’economia local”.

Finalment, ha conclòs que també impulsaran “polítiques de millora en l’àmbit educatiu i esportiu, de la infància i la joventut, fent partícips a les diferents associacions i entitats. En definitiva, volem canviar Pollença a millor”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button