MunicipiOpinió

Una veïnada demana a les xarxes que es deixi d’alimentar els moixos del carrer

La petició ha tengut vàries respostes en defensa dels moixos i que culpen al poc civisme de la gent

A través de les xarxes socials i els grups públics de Facebook s’ha fet pública la petició d’una veïna que demana que es deixin d’alimentar als moixos del seu carrer. La dona, amb tot el seu respecte i demanant disculpes pel comunicat, ha exposat els motius que provoquen l’anunci.

D’entre aquests arguments, es justifica que el menjar atreu les rates i els recipients de plàstics on els fiquen el menjar, queda a terra. Per altra banda, “el camí es veu horrible quan els turistes arriben a les villes i els moixos orinen als mobles exteriors de les cases”. El perill d’accident també es remarca.

Com a resposta: “Les colònies de moixos no són el problema per se, és la seva erràtica gestió. Cal esterilitzar i establir uns punts d’alimentació supervisats per gent autoritzada, amb unes condicions higièniques. Segurament aquesta persona és major i no sap una altra manera de fer-ho. Els gats no són el problema, ells no són els qui deixen escombraries i restes de menjar, recordeu-lo”.

Una altra veïna afegeix la seva opinió sobre els fets de deixar aliments que no són pinso: “A part dels moixos hi ha gent molt incívica amb les restes de menjar, que pensant que fa un bé i els “animalets s’ho menjaran” deixen ossos i restes de peix al costat de contenidors i zones verdes. Quan els animals ho troben ESTÀ PODRIT i s’intoxiquen…”

.Però també hi ha qui defensa que el control va per sobre: “A quasi tothom els hi agraden els moixos, jo el primer; però quan l’equilibri entre l’emocional i la ignorància de les conseqüències reals del manteniment artificiós de les poblacions felines es decanta cap a donar suport a conductes benintencionades, però altament pernicioses pel medi, per a multituds d’altres éssers vius que resten sentenciats a la seva massacre… s’ha de dir PROU”.

Tal vegada els mateixos pollencins trobin al fil de debat la solució a la problemàtica… Seguirem atents…

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button