EducacióMunicipi

L’IES Clara Hammerl reb un retrat d’aquesta figura històrica

Caixa Colonya ha fet entrega de l'obsequi simbòlic pel vincle existent entre ambdós

Clara Hammerl i el seu marit, Guillem Cifre de Colonya, crearen la Institució Lliure d’Ensenyament (ILE) a Pollença. Així, crearen una “una escola laica, moderna i accessible a totes les persones”, el primer pas per a una educació plural.

“L’L’IES Clara Hammerl segueix impulsant dins el seu projecte els valors educatius, donant així difusió al nom de Clara Hammerl i Guillem Cifre de Colonya, a les seves vides i obres a favor de l’educació i la pedagogia”,

expressa la Secretaria de Colonya.

Colonya ha duit a terme aquesta acció per agrair al centre educatiu la seva activitat. A més de la difusió que es fa del coneixement d’aquesta figura històrica i la seva obra. El retrat es veurà a l’entrada de l’institut.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button