Cultura

Miquel Costa i Llobera és reconegut Venerable per la Santa Sede

El Papa Francisco reconeix el poeta com a "home piadós i il·lustrat"

El Papa Francisco, juntament amb el cardenal Marcello Semeraro, ha autoritzat el Decret de reconeixement de sis Venerables de Déu. Es conformen així les virtuts heroiques de Miguel Costa i Llobera, Gaetano Francesco Mauro, Giovanni Barra, Vicente López de Uralde Lazcano, Maria Margherita Diomira del Verbo Incarnato i Bertilla Antoniazzi.

El Vaticà considera que l’adoració a l’eucaristia i la devoció mariana del poeta són dignes de ser respectades per la Santa Sede. Així ho ha fet saber a la pàgina oficial Vatican News. Aquest gran fet és la segona passa per aconseguir la beatificació del poeta pollencí Miquel Costa i Llobera. El Bisbe de Mallorca ha compartit la notícia amb un comunicat on expressa la seva més sincera alegria.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button