Municipi

Continuen els robatoris de vehicles al municipi

La por i la desconfiança s'incrementa al poble

Els veïnats de Pollença alerten de robatoris massius durant les darreres setmanes. El primer cas que es va difondre va ser el del robatori de dos cotxes. Els lladres varen forçar una portassa i varen fer-se amb les claus per engegar els vehicles. Posteriorment, a les xarxes socials també es veien altres casos, com el d’una altra portassa que havia estat manipulada. D’aquesta, va desaparèixer una motocicleta.

D’ahir a la nit, ens ha arribat la següent notícia: “Avui vespre han entrat a una altra portassa i han robat dues motos. Per sort les han trobades a Sa Pobla. Anau alerta en deixar obert les propietats”. La por i la desconfiança s’incrementa al poble i els veïns demanen una major protecció i vigilància policial.

Mentrestant, la Policia Local, conjuntament amb la Guàrda Civil, investiga els casos i assegura que dues de les motos ja han estat recuperades.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button