EducacióMunicipi

Guia d’Escolarització 2022-2023

Coneix els centres educatius de Pollença

S’acosta el procés d’escolarització del curs 2022-2023 i normalment estam tots un poc confosos de com hem de procedir a les sol·licituds. Per aquest motiu, volem oferir una petita guia que pugui resultar útil i fàcil d’entendre i seguir. És important saber que tots els centres (públics i concertats) van regulats per la mateixa normativa i aquest procés s’aplica de igual manera.

Primer, adjuntam de seguit el calendari amb les diferents dates i passos a seguir, que varia segons el grau de l’alumnat. Tenint en compte aquestes dates, es pot procedir a realitzar la matriculació, tal com explicam a continuació.

Què s’ha de fer?

  1. Escollir el centre educatiu preferent (només es fa un tràmit, però es poden triar 5 centres màxim, per ordre de preferència). Tots els centres i la infromació pertinent de cadascún d’ells es troba a l’Oferta Educativa.
  2. Presentació de sol·licitud. Aquesta s’ha d’emplenar de manera telemàtica, mitjançant el GESTIB o el servei Cl@ve.
  3. Presentar la documentació al centre en cas de tràmits no autenticats o documentació que no es pot consultar telemàticament. En cas d’adscrpció es fa al centre d’origen (s’acaba l’etapa educativa al centre perquè ja no hi ha més nivells educatius). En cas d’admissió, al centre que es sol·licita (canvi de centre o incorporació al sistema educatiu).
  4. Llistes provisionals publicades a la web del centre: Revisar les dades i la puntuació (aquesta es calcular segons el centre triat en primera opció).
  5. Reclamacions en cas d’errada a les llistes provisionals; als centres sol·licitat en primera opció o mitjançant el mateix enllaç de sol·licitud. El termini és de 3 dies hàbils.
  6. Llistes definitives publicades a la web del centre: Consultar si es té plaça RESERVADA o NO RESERVADA. En cas de no tenir plaça, es concretarà lloc, dia i hora per oferir-li un altre centre.
  7. Reclamacions de llistes definitives a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres. Es compta amb un mes des de la publicació.
  8. Matriculació al centre admès. S’ha d’aportar la documentació que es demana i si no es fa en termini, es perd la plaça.
  9. En cas de estar en llista d’espera, s’ha de consultar si es produeix una vacant al centre sol·licitat.

Per acabar, recordar que l’Oficina d’Escolarització d’Inca és la que pertoca al municipi de Pollença: Centre BIT. C. Selleters, 25. Polígon Ca’n Matzarí – 07300 Inca / Tel.: 971 17 71 84 / escolaritzacio.inca@dgplacen.caib.es

Centres educatius de Pollença (i dies de portes obertes):

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button