CulturaMunicipi

Pollença per la llengua i la cultura

Èxit absolut del Correllengua i el Combat de Poesia

El Correllengua, amb l’objectiu de reivindicar l’ús de la llengua catalana, torna a passar aquest cap de setmana per l’illa. Enguany, després de nou anys i amb més de 3000 Joves de Mallorca per la Llengua.

El 22 d’abril es va dur a terme la inauguració d’aquesta cursa de relleus a Palma, on la flama partiria fins a Sa Pobla, passant per Marratxí, Santa Maria, Consell, Alaró, Binissalem, Lloseta, Inca i Campanet. L’endemà al matí, el 23 d’abril, la flama va sortir de Pollença fins a Alcúdia, Alaró, Llubí, Maria de la Salut, Petra, Sant Joan, Montuïri i Algaida. Un Dia del Llibre que comptà a més amb la lectura del manifest, música i l’ambient típic de Sant Jordi. Avui és el darrer dia i es continuarà amb el recorregut: Llucmajor, Campos, Felanitx, Porreres, Vilafranca i Manacor. Al seu destí es durà a terme un concert a càrrec dels grups Vaivé, Auxil i O-RRA.

El camí des de Pollença fins a Alcúdia va ser el següent: Plaça Vella – Carrer Antoni Maura – Carrer Miquel Bota Totxo – Carrer Reina Maria Cristina – Carrer del Jonquet – Carrer de Cecili Metel – Via Argentina – Ma-2202 – Ma-2220 (Carretera Port de Pollença) – Avinguda d’Inca – Carrer Major – Ajuntament d’Alcúdia.

Per altra banda, però també amb motiu lingüístic, es va realitzar ahir el Combat de poesia de Sant Jordi, juntament amb l’organització i col·laboració de l’àrea de Biblioteques, Mediació Cultural i el Slam Poetry Illes Balears. L’esdeveniment va ser tot un èxit i foren moltes les persones que volgueren pujar a participar i recitar poemes d’autoria pròpia. Davant aquesta bona acollida, el gaudiment dels i les poetes i la passió viscuda, estam segurs de què l’experiència es repetirà i serem més els qui ens sumarem a l’acte.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button