CulturaMunicipi

Fira d’Abril 2022 de Pollença

Dies 22, 23 i 24 d'abril a Can Conill

L’Ajuntament de Pollença va anunciar fa pocs dies la celebració de la Fira d’Abril al municipi, que es farà durant els dies 22, 23 i 24 a Can Conill.

El divendres 22 d’abril, s’iniciarà la festa amb un cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors pels carrers de Pollença, a partir de les 19:45 hores. Seguidament, es rebrà a les autoritats al recinte ferial (20:00h) i es farà el pregó de festes, que anirà a càrrec del Sr. Pedro Anaya. Quedarà així inaugurada la fira, on es podrà gaudir el mateix dia de l’actuació musical del grup ALBOREA (20:30 h) i del DJ local COLOMAR (22 h).

Dissabte dia 23, l’obertura del recinte es farà a les 13 hores, on es podran veure les desfilades típiques de cavalls, tastar els plats pròpis, ballar i on els més petits també tendran el seu espai amb atraccions. A les 20:30 h, actuarà el gruo OXALIS i a les 22:00 h, els joves DJ’s TOCATS D’ALA.

El diumenge 24, el recintà obrirà més prest, a les 11 hores. A les 12 hores tendrà lloc la Missa Rociera i l’actuació del Coro Rociero de Mallorca. Posteriorment, una fideuà a càrrec del xef Kiko Pescador, per la qual s’ha de comprar un tiquet al bar L’ATURADA. El preu són 8 euros i es pot adquirir des del 18 fins al 23 d’abril.

Durant aquest darrer dia, TOCATS D’ALA amenitzarà la festa fins a la clausura, que serà a les 21 hores.

El programa es pot veure i descarregar fent clic aqui.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button