CulturaMunicipi

Art Jove 2022: 8 certàmens i 50.000 € en premis

La inscripció a l’edició finalitza el 30 d’abril

Fa pocs dies es va presentar el certamen Art Jove 2022, sota l’eslògan Capgira la teva creativitat. Un concurs que any rere any organitza la Conselleria d’Afers Socials i Esports, des de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE). A la presentació assistiren Fina Santiago, consellera, Marta Carrió, directora general d’Infància, Joventut i Famílies i Tià Lliteres, director de l’IBJOVE. A més, tres de les guanyadores de convocatòries anteriors: Laura Caldentey de Disseny Gràfic 2021, Mónica González de Fotografia 2021 i Lucía Sánchez de Creació Teatral 2016.

“L’eslògan és molt adient arran d’una pandèmia que ha valorat i ha qüestionat molts aspectes de la societat i ara amb una guerra en territori europeu. Sempre hem defensat que en la creativitat no només hi ha talent sinó també pensament i en aquests moments històrics és necessari capgirar el pensament i la creativitat; els artistes també ens han d’ajudar a repensar el món”,

va destacar Fina Santiago.

Enguany es proposen 8 certàmens: Curtmetratges (9.000 €), Dansa Contemporània (8.000 €), Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra (8.000 €), Arts Visuals (5.000 €), Còmic (5.000 €), Disseny de Producte (6.000 €), Disseny de Moda (5.000 €) i Relat Breu (4.000 €).

A més, es consolida la participació dels guanyadors i finalistes d’Art Jove a festivals i mostres com ara Fira B!, Inclàssic, Inund’art i Palma amb la Dansa; les iniciatives Art PerTot i Salvador Iborra, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut i la Maison de la Catalanité de Perpignan. I es mirarà per donar visibilitat a l’obra dels joves creadors participants a través del programa Girart Jove a diferents espais de les Illes Balears o de la resta de l’Estat espanyol.

Les inscripcions es poden fer fins al 30 d’abril de 2022. Per a més informació, clicau aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button