MunicipiOn Pegam

#OnPegam: Fira Nàutica i de la Sípia d’Alcúdia

Dies 8, 9 i 10 d'abril al Passeig Marítim del Port d'Alcúdia

Aquest cap de setmana torna la tradicional mostra gastronòmica de sípia, que es celebra al Port d’Alcúdia els dies 8, 9 i 10 d’abril. Aquesta fira temàtica marca l’inici del bon temps al poble (imprescindible un bon gelat entre les mans mentre es fa la passejada!), però també ens permet tastar els gustos autonòmics i casolans, com a paella negra del Bar y Punto, les croquetes d’Alcanada 35, el frit de Sípia de S’Alhambra o les panades dels forns que tots coneixem.

Fotografia: Joana Fanals

La inauguració per part de les autoritats serà avui a les 19 h i es podrà sentir la seva retransmissió a Alcúdia Ràdio 94.7. Quedarà obert també el mercadet d’artesania i de productes alimentaris del carrer de Gabriel Roca. Seguidament i fins a les 2 h anem de marxa amb Jimmy’s Fantasy, Old Noise i el DJ Rocamir al mateix envelat.

Dissabte és un dia llarg que s’ha d’aprofitar. Des de les 10 h el recinte està obert i durant tot el matí es duen a terme diferents activitats: la sonada de corns marins, demostracions, tallers, exposicions… Al migdia, tots a la carpa a sentir a l’Escola Municipal de Música d’Alcúdia i a dinar de la fideuada de Sípia organitzada pels Pescadors d’Alcúdia al Moll Vell. L’horabaixa és per als més petits de la casa: la sortida de l’Estol del Rei en Jaume, els Vilatans de Guinyent i els Gegants d’Alcúdia acompanyats dels xeremiers (16:30 h). Per acabar, nit de tapes i ball, amb Mercurio Retrogrado, Enrockats i DJ Polit.

Diumenge és el darrer dia, però no significa que sigui menys important! Aprofitau per gaudir de tot allò que no heu vist encara, o per repetir el que més vos ha agradat. I si vols aprendre com s’adoben les xarxes o es preparen palangres, els antics pescadors del municipi t’ho explicaran a la demostració de feines de la, de 12 a 13 h al passeig Marítim. A més, es farà entrega de la distinció Una vida dedicada a la mar. A les 17 h, trobada infantil i juvenil d’escoles de ball de bot, a la qual participaran Aires de la Cala, Revetlers des Puig d’Inca i Escola de Sarau Alcudienc a la plaça del Varador.

Heu fet ja la bossa per partir cap allà?!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button