MunicipiSalut

Pla d’Estabilització per metges i especialistes

Salut contempla la interinitat de 703 professionals

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el director de Gestió i Recursos Humans del Servei de Salut, Manuel Palomino han explicat a la roda de premsa realitzada avui la posada en marxa del Pla d’Estabilització de Facultatius per a 2022.

Aquest té l’objectiu de consolidar un total de 703 contractes de professionals d’interinitat als especialistes d’àrea que fins ara tenien contractes laborals. Concretament, a 451 professionals de l’àrea hospitalària i a 252 professionals d’atenció primària.

Aquest pla, iniciat l’any passat, ha consolidat fins ara 1.515 places: 592 contractes de tècnic en cures auxiliars d’infermeria i 204 auxiliars administratius. El canvi de contracte es va fer al personal eventual que tenia més de dos anys d’antiguitat perquè sigui personal interí.

Finalitzat aquest procés, s’iniciarà una segona fase que implantarà processos d’interinització de llocs de feina que fins ara es cobrien amb treballadors temporals. A més, exposen que aquests seran susceptibles d’integrar-se en els processos d’oposicions ja previstos o en d’altres de futurs.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button