EducacióEu MollMunicipi

Venda de gira-sols per ajudar a les famílies Ucraïneses

L'APIMA i l'alumnat del Miquel Capllonch mostren la seva solidaritat a l'Associació Per Ells

L’alumnat i les famílies del CEIP Miquel Capllonch, del Port de Pollença, han preparat des de casa seva i amb diferents materials, un gira-sols fets a mà per a la recaptació de diners destinats a l’Associació Per Ells. A més, l’APIMA ha organitzat tallers a les horabaixes per a que els familiars adscrits puguin participar.

El mercadet es farà dimecres 23 de març de 08:30h a 13:30h, a l’aparcament situat davant del centre. D’entre les manualitats, es podran trobar flors, fermalls, punts de llibre i clauers. Els preus seran voluntaris i s’aniran recaptant a una lladriola. Finalment, totes les donacions seran invertides en transport per fer arribar fins a Ucraïna els productes que s’han recollit des de Per Ells i gràcies a la solidaritat de la gent.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X