MunicipiPolítica

Francisca Cerdà se’n va ‘de rositas’

Caduca l'expedient de la seva vacunació irregular

L’oficina de prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears ha notificat avui a la regidora de Benestar Social i de Residencia, caduca l’expedient del cas de possible corrupció per vacunació irregular.

Així doncs, tal com s’explica a la carta de notificació “En virtud de lo que se establece en los artúculos 21.1, 25.1 b), 95 de la LPACAP y el artículo 40 del Reglamento de funcionamento y régimen interior de la Oficina, se propone declarar la caducidad del expediente I/DE//20/2021 y proceder al archivo de las actuaciones.

Recordam que fa cosa de dos mesos aquest escàndol va tornar a ressonar amb les declaracions del que era gerent de la residència de gent gran de Pollença, Toni Pons, qui va reconéixer que la regidora el va coaccionar per a que la posés en preferència de vacunació quan realment no era el seu torn. 

Aquest cas queda doncs arxivat i la regidora no tendrà cap tipus de conseqüències tot i que no hi va haver cap protocol oficial que donés llum verda a la vacunació de la regidoracom tampoc pel cas de la realització de proves PCR regulars tant al Batle com a la pròpia regidora.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button