PolíticaPollença
Destacat

Nou capítol de l’escàndol de la vacunació de Francisca Cerdà

Toni Pons, antic gerent de la residència de gent gran de Pollença compareix avui a la premsa autonómica confessant les irregularitats que va haver-hi en el procés de vacunació que incloïen a la regidora de Serveis Socials Francisca Cerdà.

Va ser per febrer quan aquest escàndol va colpejar Pollença, la regidora havia estat inclosa a les llistes de vacunació passant per davant a la gent que realment tenia torn. 

Avui, Toni Pons declara a Diario de Mallorca que allò va ser una irregularitat i que va ser la regidora qui li va demanar que la fiqués a la llista. Pons explica que no hi havia raó de ser d’aquella vacunació, ja que Cerdà no mantenia cap classe de contacte amb els residents, i que les seves visites a la residència es limitaven al despatx del director.

Al moment de la roda de premsa que van dur a terme el batle, la regidora i ell mateix explica que es va tractar d’un guió que Tomeu Cifre li va passar on ell assumia la responsabilitat de l’acte i ho justificava.

Toni Pons durant la roda de premsa del 1 de Febrer de 2021

Pons reitera a la notícia que no es tracta d’una venjança pel seu acomiadament, però que n’està fart de les ingerències polítiques a la residència, la qual ara mateix roman sense director a càrrec de persones de confiança de Cerdà les quals pot manejar perfectament.

Estarem a l’espera de les declaracions de Francisca Cerdà després d’aquest cop de Toni Pons. 

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X