PolíticaPollença
Destacat

Nou capítol de l’escàndol de la vacunació de Francisca Cerdà

Toni Pons, antic gerent de la residència de gent gran de Pollença compareix avui a la premsa autonómica confessant les irregularitats que va haver-hi en el procés de vacunació que incloïen a la regidora de Serveis Socials Francisca Cerdà.

Va ser per febrer quan aquest escàndol va colpejar Pollença, la regidora havia estat inclosa a les llistes de vacunació passant per davant a la gent que realment tenia torn. 

Avui, Toni Pons declara a Diario de Mallorca que allò va ser una irregularitat i que va ser la regidora qui li va demanar que la fiqués a la llista. Pons explica que no hi havia raó de ser d’aquella vacunació, ja que Cerdà no mantenia cap classe de contacte amb els residents, i que les seves visites a la residència es limitaven al despatx del director.

Al moment de la roda de premsa que van dur a terme el batle, la regidora i ell mateix explica que es va tractar d’un guió que Tomeu Cifre li va passar on ell assumia la responsabilitat de l’acte i ho justificava.

Toni Pons durant la roda de premsa del 1 de Febrer de 2021

Pons reitera a la notícia que no es tracta d’una venjança pel seu acomiadament, però que n’està fart de les ingerències polítiques a la residència, la qual ara mateix roman sense director a càrrec de persones de confiança de Cerdà les quals pot manejar perfectament.

Estarem a l’espera de les declaracions de Francisca Cerdà després d’aquest cop de Toni Pons. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button