MunicipiPolítica

L’Ajuntament ha comunicat els motius del requeriment de pagament de serveis de l’Escoleta de la Gola

Cinquanta-dues famílies usuàries de l’Escoleta de la Gola han rebut un requeriment per part de l’Ajuntament de Pollença de pagament de serveis. L’Ajuntament ha comunicat que aquests pagaments són de l’any 2019, i en el seu moment es varen girar rebuts per un import incorrecte a causa de l’aplicació errònia de l’ordenança reguladora del preu públic.

L’Àrea d’Intervenció de l’Ajuntament va emetre un informe el febrer de 2020, on advertí que “comprovats els rebuts corresponents al 2019, algunes famílies usuàries es beneficiaren i altres foren perjudicades, aquest fet dona com a resultat un total de 2.985,50 euros cobrats indegudament que s’haurien de tornar. Per altra banda, l’Ajuntament deixa de percebre uns 6.810.50 euros, que calia reclamar”.

Segons dicta l’informe, “a criteri polític es va acordar verbalment prorratejar la quota per quinzenes durant l’escola d’estiu els mesos de juliol i agost, tot i que aquesta possibilitat no està recollida a l’ordenança”.

A causa de tot l’enrenou amb aquest fet, l’Ajuntament esmenta en el comunicat que el regidor d’Educació Antoni Cànaves (Junts Avançam) es va comprometre a cobrar unes tarifes que no tenien cap suport legal. A causa d’aquesta situació, l’actual equip de govern el desembre de 2019 es va veure obligat a aprovar una Ordenança que regules el preu públic per la prestació de serveis de l’Escoleta de la Gola. Arran d’aquesta normativa s’han hagut de reclamar les quanties no percebudes a les cinquanta-dues famílies afectades.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button