Municipi

Incidències lleus i molta arena al pas de ‘Blas’

Els veïnats dels Moll també han fet una gran tasca per recuperar l'arena

És indiscutible que la borrasca ‘Blas‘ ha deixat empremta al municipi aquests darrers dies. Conjuntament amb el fred, el vent i les precipitacions, les incidències han pres protagonisme. Aquestes no han estat greus, però sí que han obligat a Protecció Civil i Policia Local a actuar en diverses ocasions. De fet, tot i que ‘Blas’ ja no planeja damunt Pollença, encara hi ha dues bombes per treure aigua col·locades dos indrets del Moll i així serà fins que deixi de ploure i baixin els nivells.

Guillem Cerdà, el cap de Protecció Civil al municipi, explica que la gent els hi ha demanat ajuda per evitar que s’inundassin els soterranis i els locals, també totes aquelles zones que es podrien considerar inundables. “Ens hem curat amb salut”, diu Cerdà. I és que han “posat les bombes i els propietaris s’han encarregat de vigilar-les, així nosaltres vàrem poder continuar amb altres tasques com la cursa memorial a Miquel Amengual o la Fira”, assegura.

Al seu torn, la Policia Local explica que les incidències han estat petites. “Qualque sortida de via o precintar una zona de l’aparcament de Son Brull perquè havia plogut molt i els cotxes no quedassin”, afirmen. Ara bé, destaquen el despreniment de pedres a l’accés de Cala Carbó.

Recuperar l’arena

‘Blas’ també treure molta arena de les platges del municipi. Un fet que ha conduït a l’Associació de Veïns del Port de Pollença a fer una “feina intensiva” quant a neteja i recuperació de l’arena desplaçada al passeig i a la carretera.


Mostra més

Articles relacionats

Back to top button