MunicipiPollença

Comencen els preparatius de La Fira 2021

Prohibit aparcar al carrer Cecili Metel i via Argentina, on s'instal·len les atraccions

Quan falten cinc dies per La Fira 2021, Pollença ja es comença a engalanar. A partir d’avui, el carrer Cecili Metel i via Argentina romanen tancats perquè s’ha iniciat la instal·lació de les atraccions. És per això, que des de la Policia Local fan una crida a la ciutadana per tal que respectin les prohibicions tant d’estacionament com de circulació.

Una altra de les conseqüències directes és que a partir d’avui, l’estació de bus canvia la seva ubicació i estarà a la via Pollentia, just devora la placeta del Monument. Dissabte 13 també s’hi traslladarà l’aturada dels taxis.

May be an image of map i text que diu 'Lluna cantí Torres delsAngels Rotger Càn Metge Sureda Colom Ramon Llull Ferragut Gonzalo Canonge Cabrelle Llobera Mercat Bosch Guirau Capllonch Munar Beguins enew Alcudia Bota Tobo PiusX Reina M. Cristina Cifre Sant Ramon Cajal Autonel pomina Sor Flor Ricomana Ermità Torrandell Plaça Castelló Cecili Metel Puig de Cerda Desbach Maria Cittadin Philip Newmar Sínia Pollentia Menéndez Pelayo us demanem no estacionar als llocs indicats. Recinte fira-atraccions El proper dimarts dia de Novembre partir de les 7.00 hores començaran muntar les atraccions dela la fira 2021,'
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button