Municipi

Onit s’acomiada amb la VI Nit Fosca

La Nit Fosca de dia 31 d'octubre serà el darrer acte de l'Associació Juvenil Onit

Dia 31 d’octubre arriba la VI Nit Fosca, organitzada, com cada any, i des de 2014, per l’Associació Juvenil Onit al Claustre de Sant Domingo.

El programa d’enguany, es desglosa activitats per a totes les edats, algunes més adreçades a un públic més infantil, mentre d’altres van dirigides als adults. Són les següents:

  • 16h-18h: activitats: pintacares, photocall, jocs d’intel·ligència i taller de rosaris (sense gluten)
  • 18.30h-20.30h: passatge del terror per a nins de menys de 16 anys
  • 21h-00h: passatge del terror per a joves de més de 16 anys

En relació a les entrades, seran donatius de 2 i 3 euros. Seran 2€ pels menors de 16 anys que vulguin disfrutar de les activitats o pel passatge del terror per a menors d’aquesta edat, així com també per aquells pares o acompanyants que entrin amb els menors. Seran 3€, pels majors de 16 anys que assisteixin al passatge de terror per a joves de més d’aquesta edat.

Aquestes entrades poden adquirir-se a Electrònica Quadrado, Taller Pedro i Xisco o a l’estant que posa Onit els diumenges al mercat, davant la Farmàcia de Can Oliver.

Cartell de l’esdeveniment

Acte de clausura d’Onit

“Tot el que té un començament té un final”, expliquen des d’Onit. Amb això, des d’aquesta associació han informat que la VI Nit Fosca serà la darrera activitat que el grup durà a terme, aprofitant-la també per a fer un acte de clausura, amb el qual es donarà per conclosa la labor d’Onit.

“Des que es fundà oficialment l’Associació Juvenil Onit, hem dut a terme múltiples projectes culturals, socials, ambientals, de voluntariat, competicions esportives, formacions, etc. Amb un 80% dels membres d’entre 16 i 30 anys, arribant a ser més de 200 membres els que han passat per nosaltres i havent col·laborat amb més de 50 entitats”, asseguren.

Alguns memebres d’Onit en un viatge a Port Aventura per prendre mostra dels seus passatges del terror

Amb poques paraules, Onit és una família, voluntaris per a ajudar a altres associacions i gent altruista creant activitats a Pollença.

Tal i com ja s’ha anunciat, dia 31 d’octubre, aprofitaran per a fer l’acte de clausura als Jardins del Claustre, amb un esdeveniment estrella, junt a la Nit Fosca, amb la representació dels Xeremiers Orats a les 18h i de la Batucada Pollencina a les 21h.

Com diem dins Onit, conclou la feina d’una associació però no conclou la feina de les persones que hi formen part. Onit ets tu, Onits som tots.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button