Municipi

20 d’octubre: festa de les verges

L'Obraria del Puig i l'Associació de Veïns del Port de Pollença organitzen bunyolades

Avui són les verges,
tots hi hem d’anar,
de bunyols amb sucre
hem de berenar!

De ben segur que tots i totes heu cantat aquesta cançó de petits, o no de tan petits, però almenys, un cop a la vida. I és que avui és aquell dia d’octubre, quan l’hivern ja s’acosta, al qual els bunyols endolcen. Avui són les verges!

Tal i com marca la tradició, en els avantpassats, avui vespre era dia que els fadrins visitassin a les seves enamorades a cantar-lis “clavelitos” i que elles els convidassin a menjar un parell de bunyols i beure un tassonet de moscatell.

Avui en dia, aquesta tradició ja està gairebé perduda, però el que no ha desaparescut són els bunyols. A continuació, vos deixam on podreu comprar-ne aquests dies.

20 d’octubre: Bunyolada de l’Obraria del Puig

Avui, 20 d’octubre, a partir de les 17.30h-18h, l’Obraria del Puig de Pollença recupera la tradicional bunyolada, després d’un any fora poder-la fer per mor de la pandèmia. Ho farà a la Plaça Major, davant la Peixateria. Les bossetes valdran 4€ i inclouran uns 15 bunyols, aproximadament.

24 d’octubre: Bunyolada de l’Associació de Veïns del Moll

No només avui trobarem punts on degustar els bunyols, sinó que les verges s’allarguen fins al 24 d’octubre al nostre municipi. Aquest dia, de 19h-21h podreu anar a cercar una bosseta de bunyols al local de l’Associació de Veïns del Port de Pollença. Per poder-la recollir, haureu de presentar el carnet de soci.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button