Municipi

Esdeveniments esportius del cap de setmana que afectaran a la circulació del municipi

La Mallorca Paracycling, la Mallorca 5000 i la Mallorca 312 són els esdeveniments que es donaran cita el cap de setmana

Aquest cap de setmana es presenta ben mogudet al nostre municipi pel que a esdeveniments esportius es refereix, lo qual afectarà al funcionament habitual del trànsit.

Dissabte, 23 d’octubre: Mallorca Paracycling i Mallorca 5000 Skyrunning

Per a aquest proper dissabte, 23 d’octubre, s’espera un doble esdeveniment.

Per una part, les carreres Mallorca Paracycling, sortint des del Port d’Alcúdia amb direcció al Far de Formentor, i circulant per la via de circumval·lació -aproximadament, des de les 9.30h fins les 10.45h-, i posteriorment tornant baixar fins al Port de Pollença i fent l’arribada a la Plaça Miquel Capllonch, més o menys sobre les 13.30h. Per això, s’haurà de tancar la carretera del Port de Pollença fins al Far de Formentor, des de les 9.30h fins les 14h.

Per altra part, el Mallorca 5000 Skyrunning, una cursa de muntanya, la meta de la qual es col·locarà al Claustre del Convent i es preveu que comencin a arribar sobre les 15h. Arribaran pel Camí Vell de Lluc, seguit del Refugi del Pont Romà, carrer de l’Horta, Gruat, Creus, Calvari, Plaça dels Seglars, carrer Antoni Maura i Convent.

Diumenge, 24 d’octubre: Mallorca 312

Per diumenge, 23 d’octubre, també s’esperen talls a les carreteres del municipi amb la Mallorca 312, una carrera ciclista que comença a les 7 del matí a Platges de Muro i finalitza, al mateix lloc, a les 21h.

Per això, es preveu que es tanqui la via de circumval·lació des de la carretera d’Alcúdia fins al Port de Pollença, des de les 6.20h fins les 8.10h. També la carretera del Port de Pollença a Pollença, de 6.30h a 8.20h i la carretera de Pollença a Lluc de 6.45h a 9.20h.

Font: Mileston Series, Mallorca 312
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button