Municipi

Celebrada la Diada de Cala Murta

Una celebració religiosa que organitza cada any la Fundació Rotger Villalonga

Un any més, aquest passat cap de setmana tingué lloc la Diada de Cala Murta, una celebració religiosa que organitza cada any la Fundació Rotger Villalonga.

La cita s’inicià amb una missa a la capella de la Possessió de Cala Murta, a continuació de la qual tingué lloc un acte literari, el qual varia en funció de la temàtica de cada any. En el d’enguany, després de presentar la revista anual Cala Murta, en el seu número quaranta, van fer-se diverses dissertacions sobre les poesies i obra crítica de Miquel Costa i Llobera, tenint un paper important també la figura de Miquel Bota Totxo, recordat a través de Rafel Ballester.

Per altra part, aquest any també s’han incorporat nous patrons al patronat de la Fundació Rotger Villalonga, els quals són Margalida Vanrell March, Margalida Cerdà Cabanellas, Rafel Ballester Riutort i Joan Josep Comas Seguí, als quals se’ls va donar la benvinguda.

Cada any es solia fer un dinar després de l’acte. Però enguany, per mor de la pandèmia, aquest va substituïr-se per un petit refresc.

Cal destacar que, durant l’acte, conduït per Pere Antoni Borràs, també va tenir-se molt present la figura de Bernat Cifre, qui sempre s’encarregava de l’organització d’aquesta diada, així com de fer la redacció de la revista. Enguany però, a causa del seu estat de salut, no va poder fer-ho però van recordar-lo i, inclús, va sonar la poesia d’El Pi de Formentor recitat per ell.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button