Eu MollMunicipi

L’Ajuntament, indignat pel passotisme del Govern davant el mal estat de l’UBS del Moll

Batle: "el Govern Balear no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins i les pollencines"

Ja en la passada legislatura, el Govern Balear es va comprometre a reformar i adequar la Unitat Bàsica de Salut (UBS) del Port de Pollença a causa del seu mal estat. Però més de dos anys i mig i nombroses reunions i reclamacions després, la situació és la mateixa i “no s’ha fet res”, expliquen des de l’Ajuntament.

El Govern Balear no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins i pollencines.

Tomeu Cifre

La UBS “està en degradació total, cau a trossos”, expressen des de l’Ajuntament, afegint que “no compleix cap compromís amb la sanitat pollencina”. A més, “el mes d’abirl passat, van reunir-se amb els tècnics de la conselleria responsable i es van comprometre a redactar el projecte i cercar la solució adequada el més aviat possible. Però, tot i així, han passat 5 mesos i continuam ben igual”, manifesta Cifre.

Des de l’Ajuntament, s’ha intentat treballar per tractar d’avançar el projecte, “fins i tot avançant el pressupost per a l’execució de les obres de remodelació, però ni així”, ha afirmat el batle concloent que “és una situació insostenible i seguim sense una unitat bàsica de salut adequada i els ciutadans del nostre municipi no es mereixen aquest tracte i, molt menys, els usuaris de la Unitat Bàsica de Salut”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button