Eu MollMunicipi

L’Ajuntament, indignat pel passotisme del Govern davant el mal estat de l’UBS del Moll

Batle: "el Govern Balear no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins i les pollencines"

Ja en la passada legislatura, el Govern Balear es va comprometre a reformar i adequar la Unitat Bàsica de Salut (UBS) del Port de Pollença a causa del seu mal estat. Però més de dos anys i mig i nombroses reunions i reclamacions després, la situació és la mateixa i “no s’ha fet res”, expliquen des de l’Ajuntament.

El Govern Balear no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins i pollencines.

Tomeu Cifre

La UBS “està en degradació total, cau a trossos”, expressen des de l’Ajuntament, afegint que “no compleix cap compromís amb la sanitat pollencina”. A més, “el mes d’abirl passat, van reunir-se amb els tècnics de la conselleria responsable i es van comprometre a redactar el projecte i cercar la solució adequada el més aviat possible. Però, tot i així, han passat 5 mesos i continuam ben igual”, manifesta Cifre.

Des de l’Ajuntament, s’ha intentat treballar per tractar d’avançar el projecte, “fins i tot avançant el pressupost per a l’execució de les obres de remodelació, però ni així”, ha afirmat el batle concloent que “és una situació insostenible i seguim sense una unitat bàsica de salut adequada i els ciutadans del nostre municipi no es mereixen aquest tracte i, molt menys, els usuaris de la Unitat Bàsica de Salut”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X