Esports

RCNPP subvenciona el desplaçament a Tarifa per entrenar del Club de Kitesurf

Parlam amb Miquel Palou i Adrià Rabassa, dos dels joves esportistes

La setmana passada, un grup de 8 adolescents d’entre 14 i 18 anys, pertinents al Kitesurf Mallorca Pura Vida, situat a la badia de Pollença, van tornar de Tarifa, una de les millors ubicacions per practicar aquest esport, on havien estat, durant una setmana, fent entrenaments de cara a les properes competicions nacionals de categoria amateur, que tindran lloc en els pròxims mesos.

El Reial Club Nàutic del Port de Pollença, per la seva part, ha cobert les despeses del desplaçament des del club, el dia de partida, fins l’arribada a Tarifa, i tornar. “Són uns 850€, aproximadament, que inclouen els bitllets de vaixell fins a Dènia i la benzina pel trasllat fins a Tarifa, així com els diferents peatges pels quals haguèrem de passar”, ha explicat l’entrenador i acompanyant del grup, Saul Gabarro.

Entre aquests joves, hi havia dos pollencins, Miquel Palou i Adrià Rabassa, i dos molleros, Ignasi Cifre i Pablo Gòmez. Els dos primers, de 14 anys, els més joves del grup, ens conten com ha estat aquesta experiència.

Miquel Palou
Adrià Rabassa

L’objectiu era entrenar amb un vent fort de 25-27 nusos constants de mitja. Així hem pogut entrenar i preparar-nos per a les properes regates de kitefoil que s’esperen pels propers 29, 30 i 31 d’octubre a Formentera, així com també el 9, 10, 11 i 12 de desembre a Tarifa.

Miquel Palou

He après molt. El nostre dia a dia es centrava en entrenar. Ens aixecàvem a les 9h, berenàvem fort per a les 12h començar a entrenar i a navegar fins les 20h o les 21h. Després anàvem al camping a sopar, o bé fins a Tarifa ciutat.

Adrià Rabassa
Miquel Palou, moments abans de començar els entrenaments a Tarifa
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X