Eu MollMunicipi

Indignació per la deixadesa de la zona d’El Pinaret

Falta d'il·luminació, sots sense reparar, contenidors vells o voreres aixecades, són alguns exemples

Després de publicar l’enuig per part dels molleros davant l’estat d’abandonament d’un parc infantil del Moll, altres veïnats s’han posat en contacte amb Som Pollença per tal de manifestar la seva indignació arran del mal estat d’algunes zones públiques d’El Pinaret, una zona amb gran quantitat de vivendes vacacionals i turístiques que es lloguen a molts visitants del municipi.

Fent especial esment en el Carrer de l’Ham i l’Avinguda París, per on passen la majoria de vehicles quan són obligats a girar quan es tanca el trànsit del Passeig, han assegurat que “la via està plena de pegats mal fets i sots sense reparar, mentre que, per algun motiu, si s’ha esfaltat fa unes setmanes el Carrer de la Xarxa, on s’hi troba un establiment hoteler, tot i ser un carrer poc transitat”.

Per altra part, també han fet referència a la mala il·luminació de la zona, sobretot ara que el dia és més curt i arriba a ser “insuficient, podent ocasionar així, sumant-hi que les voreres són plenes d’obstacles, problemes als vianants, essent, sobretot, un perill per a la gent major“.

“A tot això, s’hi suma el fet que tarden mesos en realitzar la poda dels arbres que ocupen gran part de la vorera, arribant, inclús, a obstruir el pas”, han apuntat, afegint que “tampoc trobam papereres en tot el carrer i els contenidors són molt vells”, lo qual provoca que els residues acabin al terra i fins i tot “hi hagi brutícia als carrers durant més d’una setmana”.

Així, han conclòs dient que “és una pena que, essent el Port de Pollença un destí turístic de primer nivell, tinguem elements urbans en aquest estat”.

El delegat del Port de Pollença assegura que ja s’està treballant en aquest tema

Des de l’Ajuntament, Andrés Nevado, delegat especial d’Eu Moll, ha explicat que dins el projecte de l’equip de Govern ja es compta amb la remodelació de part d’El Pinaret, on s’hi troba, per exemple, un estudi per a reformar les voreres. “Actualment s’està treballant en la zona i es van fent les millores de forma progressiva”, ha assegurat.

A més, en referència als contenidors, “en el seu moment ja es va dirigir a EMSER, l’empresa responsable, l’estat en que alguns d’ells es trobaven, procedint així al seu canvi. Tot i així, cada 15 dies, es procedeix a netejar-los i, en cas que necessitin, a més, ser reemplaçats, els treballadors ho notifiquen”, comenta Nevado.

D’aquesta forma, el primer Tinent de Batle, ha volgut aprofitar aquesta ocasió per tal d’agraïr als habitants la seva preocupació pel poble i recordar-los que també poden dirigir les seves queixes directament a l’Ajuntament per tal que puguin ser resoltes el més aviat possible.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X