Municipi

Obert el termini per a presentar les ofertes per fer l’obra del rocòdrom

Bianca Aguilar: "esperem poder obrir el rocòdrom abans de Nadal"

Després de diversos mesos de reunions amb els mateixos escaladors i de la redacció d’un projecte tècnic per part d’un arquitecte especialitzat, ja s’ha obert el termini per tal que les empreses interessades puguin presentar l’oferta per a dotar a les instal·lacions esportives municipals d’un espai destinat a la pràctica d’escalada a cobert.

Aquesta obra, en concret, implica el subministrament i muntatge d’una estructura metàl·lica de suport i d’uns plafons de fusta fenòlica sobre els quals s’hi instal·laran preses que permetran la pràctica de l’escalada al rocòdrom del Poliesportiu de Pollença. A més, el pressupost estimat per a la realització de les mateixes ascendeix a un total de 28.693,40€ -IVA inclòs-.

Podran presentar oferta, persones físiques i jurídiques que acreditin solvència tècnica necessària per a dur a terme el contracte, així com també comptar amb les competències pertinents per a desenvolupar les tasques exigides.

La duració del contracte és de 4 setmanes des de la data d’adjudicació i podran presentar les seves ofertes fins passats 10 dies hàbils des de la publicació al Perfil del Contractant. S’haurà d’enviar l’oferta a contractaciomenor@ajpollenca.net indicant a l’assumpte “NUM EXP CONTRACTACIO xxxx/xxxx”, on s’adjuntarà el document com a adjunt i arxiu no editable (PDF) encriptat. Un cop finalitzat el termini de presentació d’ofertes, s’haurà d’enviar la clau per des-encriptar l’arxiu.

Procés d’obra

Amb aquestes obres i sumant-hi la instal·lació de l’il·luminació i del sòl, que es fa a part, s’ha incrementat un 20% el tamany del rocòdrom, el qual s’espera poder obrir el públic abans de Nadal.

Bianca Aguilar, Regidora d’Esports

Per a qualsevol consulta, no dubteu en contactar al 971 532 810 ext.166. Als documents següents, trobareu tota la informació.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X