Guia ComerçRestauració

Restaurant “El Posito”, tradició i qualitat

Paelles, fideuàs, "tapeo" o menú, entre les seves especialitats

Toni González és l’orgullós propietari i hereu del Restaurant El Posito, fundat pels seus pares fa ja 28 anys. Tal com el mateix Toni reconeix “jo pràcticament vaig néixer en el restaurant”.

La tradició familiar i, sobretot, les receptes casolanes que han passat de generació en generació, és un dels grans reclams d’aquest encantador restaurant situat a Port de Pollença, així com el seu tracte agradable i la seva excel·lent relació qualitat – preu.

Les seves paelles i fideuàs fan les delícies dels comensals, sent, sens dubte, dos dels seus plats estrella des de la seva obertura. Una altra de les seves preparacions més demandades és el seu espectacular gall fregit de Sant Pere, preparat amb ceba fregida i galeta. Però la seva carta va molt més allà: caldereta de llagosta, porcella, els seus famosos musclos estil “El Posito”, arròs brut o, per suposat, el seus postres casolans.

El Restaurant El Posito també és una gran opció per als amants del tapeo , ja que compten amb un excel·lent fregit mallorquí, tumbet, gambes amb allada, pebrots de padró i racions de pernil o croquetes, per exemple.

Un altre dels seus grans reclams és la creació d’un menú especial cada diumenge pel preu de 20 euros, que sorprendrà molt positivament a tots els que el provin.

Els clients destaquen sempre el fantàstic tracte rebut per part del personal del restaurant, així com la gran qualitat de les seves tapes i els seus menús, tot això sense haver perdut en absolut la seva essència casolana.

RESTAURANT EL POSITO

Carrer del Llebeig, 8, Port de Pollença

Tel. 971865413

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button