Municipi

Joan Garau, entrenador del Pollença i Port FC, molt satisfet amb l’inici de la temporada

Parlam amb l'entrenador perquè ens conti quina estratègia seguiran aquesta temporada

El Pollença i Port FC no podia començar millor la temporada. I és que aquest passat diumenge va aconseguir la victòria en el primer partit de la temporada front al CE Montaura per 1-3. Per això, hem volgut parlar amb Joan Garau, entrenador del primer equip del Club, de 1ª Regional, perquè ens conti com afronten aquesta temporada després de quedar, per dos anys consecutius, a les portes d’ascendir a Preferent.

“Quan es tracta d’un poble que viu del turisme, les pretemporades solen ser més complicades perquè hi ha molts jugadors que treballen en temporada alta i això dificulta el poder compaginar els entrenaments amb l’horari laboral”, ha començat explicant Garau, a lo qual ha afegit que “tot i així, hem començat la lliga molt bé, amb aquesta primera victòria”.

Canvis i un nou objectiu per a aquesta temporada

Enguany el Club ha fet canvis.

Joan Garau
Plantilla de la temporada passada

Els entrenadors i l’equip tècnic han fet canvis en la plantilla, tal i com han anat anunciant en les darreres setmanes a través de les seves xarxes socials. Ha hagut uns sis nous fitxatges, entre els quals trobem a Sebastià Comas, Marcos Sánchez o Roma, entre altres; una promoció de Sean McCallum i, la resta, jugadors que han renovat, un any més, amb l’equip, com ara Miquel Sabater, Francesc Moreno, Sebastià Janer i una llarga llista que de ben segur sentirem anomenar durant la temporada.

Amb això es cerca l’objectiu de la temporada: “ascendir a Preferent”, ha afirmat Garau, apuntant que “ho farem pas a pas, sense tornar-nos bojos i fent les coses bé”.

A més, l’entrenador ha demanat a la directiva que “fassin una passeta més amb la qual els jugadors es sentin més recolzats i això ajudi a assolir l’objectiu d’enguany. Si l’equip nota aquest suport, hi haurà més motivació i ganes d’arribar a la meta que ens hem proposat”.

Donau-ho tot de vosaltres, seguiu amb el compromís adquirit fins ara, el qual ja demostrau, i manteniu-lo durant tota la temporada. Continuau fent feina i els resultats sortiran.

Missatge de Joan Garau als jugadors
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X