Eu MollMunicipi

El I Congrés Europeu d’Hidroaviació es farà al Port de Pollença

Serà el cap de setmana del 23 al 25 de setembre

Els propers 23, 24 i 25 de setembre, l’Hotel Platja Mar del Port de Pollença acollirà la celebració del I Congrés Europeu d’Hidroaviació que organitzen la Fundació Aeronàutica Mallorquina i l’Associació Ibèrica d’Aviació Anfibia.

Procedents de tretze països diferents, congressistes, ponents i figures reconegudes mundialment dins el món de l’aviació, seran els encarregats d’oferir xerrades i conferències relacionades amb l’hidroaviació europea en tots els seus àmbits: anàlisis de l’hidroaviació en els diferents països europeus, foment de la creació d’una associació nacional a cada país, construcció d’hidrosuperfícies o escoles de pilots d’hidroavions.

Per altra part, es pretèn promocionar Mallorca com a futura seu de la Federació Europea d’Hidroaviació, treballant en això durant el dissabte 25 per poder constituir els estatuts de la federació així com el grup executiu de la mateixa.

A més, s’està treballant per poder portar diversos models d’hidroavions d’arreu del món per a que realitzin vols durant el cap de setmana i puguin ser vists des de la badia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X