Esports

Pollença i Port F.C, Piragüisme a Polònia i més novetats esportives del poble

Futbol, piragüisme, ILCA 4 i Judo a continuació

Pollença i Port F.C

El passat diumenge 27 els Pollença i Port es jugava pujar a Primera Regional Preferent en el camp del Recreativo la Victoria a S’Indioteria. La primera part, va acabar amb un 0 – 0, cosa que va canviar quan Pedro López marcava l’únic gol del partit al minut 72, posant el marcador en 1 – 0 i posant-li les coses difícils als pollencins.

Finalment, el partit acabava amb l’expulsió de Francesc Moreno el minut 90 – per l’acumulació de dues targetes grogues- i la victòria del Recreativo.

La derrota del Pollença i Port no pot entelar la gran temporada realitzada per l’equip, ja que és molt important el treball i esforç que han fet tots els jugadors al llarg de cada jornada. L’afició ha d’estar orgullosa del seu equip, i en la pròxima temporada l’equip ha de ser tan competitiu com ho han estat en aquesta, per assolir totes les fites ambicioses que es proposin que qualsevol club somia, però que molt pocs arriben a aconseguir. Ànims!

Si et vares perdre el partit, el pots tornar a veure aquí.

A continuació, podeu veure la publicació a les xarxes socials del Club post-partit:

Medalla d’Or de Joan Toni Moreno a Poznan

El passat divendres 25 va arrencar el Campionat d’Europa d’esprint, per a les categories júnior i sub-23, en aigües de Poznan (Polònia). Duran tot el cap de setmana han participat quatre joves del Reial Club Nàutic del Port de Pollença:, entre ells Joan Toni Moreno, Pere Antoni Prats, Cristian Agu i Carolina González.

Christian Agu i Pere Prats, en la categoria C2 1000 Junior han quedat sèptims d’Europa amb un temps de 3:55:533 i amb 10.533 segons de diferència respecte als primers classificats, els russos Dumitru Rotaru i Vladimir Afonin.

En la categoria C2 200M Junior, Cristian Agu ha quedat el sèptim d’Europa. Carolina González en vuitena posició en la categoria C2 200M i, finalment, i una vegada més, Joan Toni Moreno s’ha proclamat campió d’Europa en C1 200 SUB 23. Enhorabona!

Mallorca Nord Judo, el millor Club en la categoria promeses

Aquest cap de setmana el Mallorca Nord Judo ha tancat temporada amb nou campions de Mallorca i “amb el millor club de Mallorca categoria promeses”. La classificació ha estat la següent:

  • Angels Portella, Joan Toni Jiménez, Aina Jordà, Aina Rojo, Josep Díaz,Jose Huertas,Marc Castarnado, Julia Trujillo i Javi García ( 1r classificats i Campions de Mallorca).
  • Marina Rueda, Añejandra Roca, Jordi Rabassa, Sarah Tudorache, Adrià Castarnado, Nikolás Martin ,Sergi Mayol i Julia Díaz ( 2n classificats i subcampions de Mallorca).
  • Issac Ramos, Dani García, i Lucas García( 3r classificats).

Copa d’Espanya Classe ILCA 4

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la Copa d’Espanya Classe ILCA 4 en aigües canàries. Gaspar Villalonga ha quedat sisè en ILCA 4. Així, es classifica pel mundial europeu d’ILCA 4.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button