Municipi

Enguany, no hi haurà Sopar a la Fresca

La Covid19 segueix impedint la celebració de tradicions

La Covid19 segueix imposant barreres davant la celebració d’esdeveniments socials. Un clar exemple, a part de moltes de les festes populars que s’han hagut d’adaptar a la nova realitat, és el tradicional Sopar a la Fresca que, any rere any, molts veïnats i carrers de Pollença organitzaven cap a finals d’estiu com a motiu de festa i d’estar amb els que, en moltes ocasions no tens una estreta relació però que, al cap i a la fi, és amb qui comparteixes carrer i barriada.

Enguany però, el Regidor de Festes, Josep Pons, i el Regidor de Joventut, Mateu Soler, han explicat que, per mor de la normativa vigent, els sopars a la fresca estan prohibits i, per lo tant, haurem d’esperar un any més a poder reunir-nos amb els amics i els veïnats, per engalanar el carrer i per poder gaudir d’un bon vespre a la fresca enmig dels carrers de Pollença, lo qual no es pot fer cada dia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X