MunicipiSalut

El Govern podria exigir el certificat digital per entrar a bars i restaurants

Amb això pretenen crear espais segurs de covid i fomentar la vacunació

La doble pauta de vacunació o una PCR negativa podrien ser requerides per poder entrar a bars i restaurants o, també, per poder assistir a esdeveniments culturals. Aquesta és una de les propostes que està estudiant l’òrgan executiu del Govern Central després que el Govern Balear ho hagi suggerit, el qual es troba a l’espera que aquest ho autoritzi. Si així ho fa, es sumaria a la ja aprovada proposta, per part del Consell de Govern, d’exigir la vacuna per entrar als grans actes esportius, culturals i a les residències.

Amb aquest suggeriment es cerca establir espais més segurs alhora que es fomenta la vacunació a les Balears, la qual actualment es situa al voltant del 70%.

Canvis en el pla de vacunació per a aquells que ja han passat la Covid

Per altra part, la Conselleria de Salut, ha pres la decisió d’avançar la vacunació en aquelles persones que ja han tengut la Covid19. Fins ara, aquestes havien d’esperar sis mesos des que havien tengut el coronavirus, però ara podran vacunar-se abans.

Demà s’ampliarà informació en referència a això des d’IB-Salut i de la mateixa forma, vos ho farem arribar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button